bettybeauty

Du er i trygge hænder hos BettyBeauty

Hos BettyBeauty er æstetik og professionalismen i højsædet. Der findes ikke en one-size fits all. Alle behandlinger er nøje udført og perfektioneret til hver enkelt klient. Derudover er du garanteret en omhyggelig vejledning forud for din behandling, samt en præcist udført behandling af højeste kvalitet, som vil sikre dig et æstetisk og holdbart resultat.

Hvad Er Permanent Makeup Og Hvordan Ser Et Forløb Ud

Det er altid skræmmende at prøve noget nyt, eller prøve noget hos et nyt sted. Derfor har vi detaljeret beskrevet et forløb hos os, så du altid ved hvad du går ind til.

Tatovør København
Tatovør København

vores behandlinger

Hos BettyBeauty tilbyder vi en række forskellige behandlinger, som tilpasses dig og hvor du er i dit forløb.

Powder Brows

Med en specialdesignet permanent makeup maskine deponeres pigment overfladisk i huden, under de naturlige brynshår, for at fremhæve og forskønne øjenbrynene.
Book Nu

Lip Blush

En lipblush behandling er for dig der ønsker at definere formen og farven på dine læber.
Book Nu

Eyeliner

En permanent makeup eyeliner er en elegant og diskret behandling der visuelt får dine øjne til at synes klarer og definerede.
Book Nu

Hvorfor Vælge Permanent Makeup?

Generelt

Permanent makeup kan hjælpe dig med at se endnu smukkere ud, og hjælper dig med at se knivskarp ud i en hektisk hverdag.

Bryn

Permanente øjenbryn kan være for dig med tynde eller utydelige bryn, som måske er træt af at bruge værdifuld tid om morgenen på at tegne dem op.

Læber

Når du får udført permanent makeup på læberne er det ofte for enten at fylde dem hvor der kan være ujævnheder eller få mere farve i læberne.

Eyeliner

Eyeliner kan være et tidskrævende precisionsarbejde, så får du det udført med en permanent makeup behandling, sparer du hovedpinen.

Om BettyBeauty

BettyBeautys Helt Egen Behandler Michella

Den primære behandler hos BettyBeauty er Michella. Michella er en ildsjæl som brænder for at give sine klienter følelsen af selvkærlighed og skønhed, gennem hendes behandlinger med permanent makeup. Michella er hjertevarm og har stor interesse, ikke kun for beauty delen af permanent makeup, men også i høj grad den del af behandlingerne, som kan hjælpe sygdomsramte klienter (fx. Efterfølger fra kræftbehandling o.lign.) Hun er håndværksmæssigt førende i sit fag og du kan være sikker på at din behandling er af højeste kvalitet.

Michella er uddannet i 2019 og har fire års erfaring. Hun har sidenhen efteruddannet sig, hos dygtige artister i ind- og udland. I sommeren 2022 var Michella i England hvor hun blev uddannet i rekonstruktion af areola hos Vicky Martin VMM Academy.

Desuden har Michella udført professionelle eyelash extensions og diverse brynbehandlinger siden 2017. Hun er derfor meget kompetent indenfor området og kan udføre alle teknikker og stilarter indenfor eyelash extensions.

Vi ved at permanent makeup er en kunstart

Seni er et Indonesisk navneord og betyder ‘kunst’. Permanent makeup er et håndværk og derfor er hver enkelt behandling et lille kunstværk i sig selv.

Din permanente makeup er et resultat, af det samarbejde og den tillid der opstår mellem behandler og klient. Den relation er en af kerneværdierne hos BettyBeauty.

Hensigten og visionen er, at skabe rammerne for et selvkærligt forum, hvor egenomsorg, æstetik og skønhed forenes i små kunstværker.

kend din klinik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Pigmenter

Hos BettyBeauty bruger vi pigmenter fra Swiss og Li Pigments. Disse er af højestekvalitet og lever op til de nuværende REACH EU regler.

Forhold

BettyBeauty er en lille hyggelig klinik bestående af behandlerrum samt tilstødendeventeværelse. Omgivelserne er rolige og lyse.

Hygiejne

Alle hos BettyBeauty har gennemført sikkerhedsstyrelsen lovmæssigehygiejnekursus. Den daglige hygiejne i klinikken vægtes altid højt.