Tattoo inspiration

Tatoveringer er kunst, og mulighederne for motiver er endeløse. Det er fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre, så har du en god idé er det bare at få den visualiseret. Men hvad end det er din første tatovering eller en mere i rækken af mange, så kan det nogle gange være svært at finde noget visuel inspiration, der er relevant for dine idéer og tanker.

Det kan hjælpe meget at afspejle ens idéer i andre tatoveringer, der er lavet. Eller måske er du bare lidt på bar bund med, hvad du skal have lavet næste gang? Læs med her og find inspiration til din næste tattoo.

tattoo-inspiration

Tattoo stil og personlighed: 5 ting, der kan hjælpe dig med at finde inspiration til din næste tatovering

Det er vigtigt at finde inspiration, der passer til din stil og personlighed. Her er nogle ideer til, hvordan du kan få inspiration til din næste tatovering.

 • Reflekter over, hvad der betyder noget for dig
 • Tænk over, hvad der er vigtigt for dig i livet, og hvad du gerne vil mindes om dig selv. Det kan være familie, venner, steder, dyr eller symboler, der repræsenterer dine overbevisninger. Går du igennem noget lige nu, der kunne repræsenteres visuelt med en tatovering? Eller har du bare en idé til en tatovering, der kunne være mega flot, sej, smuk, pæn eller elegant?

  tattoo-inspiration
 • Undersøg symbolikken
 • Symboler og billeder har ofte en dybere mening og symbolik, end de umiddelbart lader til. Undersøg betydningen af ​​det symbol, du overvejer, og sørg for, at det passer til dig og dit liv eller din stil.

  Book tid til din næste tatovering hos Betty Zoo

 • Se på forskellige tatoverings stilarter
 • Der er mange forskellige stile at vælge imellem, lige fra traditionelle til minimalistiske. Vælg en stil, der passer til dit udtryk og personlighed, og som du vil være glad for at bære resten af ​​dit liv. Her hos Betty Zoo er vi eksperter i fine line tatoveringer, og vi kan bringe de fleste idéer til live inden for stilarten.

  tattoo-inspiration
 • Brug sociale medier til at finde inspiration
 • Der er mange tattoo-Instagrams, der viser fantastiske tatoveringer og design. Brug søgeord og hashtags til at finde design, der interesserer dig, og følg kunstnere, der har en stil, du kan lide. Vil du se, hvad vi før har lavet, er du velkommen til at tage et kig ind på vores Instagram side, hvor du vil kunne finde meget inspiration til din tattoo.

 • Tag en snak med din tatovør
 • En konsultation med en tatovør kan give dig en idé om, hvordan tatoveringen vil se ud på din krop, og hvilke størrelser og placeringer der vil fungere bedst for dig. Du kan også få rådgivning om design og farvevalg fra en professionel. Derudover kan vi hos Betty Zoo også hjælpe dig med at visualisere din idé. Kom med dine ønsker og tanker, og vi kan skabe en tatovering, der passer perfekt til dig!

  tattoo-inspiration

  Book tid til din næste tatovering hos Betty Zoo

  Tattoo inspiration: En verden af idéer at gå på opdagelse i

  Tatoveringer er en måde at udtrykke sin individualitet på og kan være en livslang påmindelse om en bestemt tid, person eller begivenhed i ens liv. Der er ingen grænser for, hvad en tatovering kan repræsentere, og verden af tatoveringsinspiration er uendelig. Fra minimalistiske linjer til farverige kompositioner, fra klassiske symboler til moderne kunst, mulighederne er uendelige. Gå på opdagelse i verden af tatoveringer og lad dig inspirere af de mange idéer, der findes. Find en stil, der passer til din personlighed og find en tatovør, der kan bringe din idé til live.

  tattoo-inspiration

  Book tid til din næste tatovering hos Betty Zoo