Et design til baggrunden på BettyZoo der forstiller BettyZoo

bettybeauty

Du er i trygge hænder hos BettyBeauty

Hos BettyBeauty er æstetik og professionalismen i højsædet. Der findes ikke en one-size fits all. Alle behandlinger er nøje udført og perfektioneret til hver enkelt klient. Derudover er du garanteret en omhyggelig vejledning forud for din behandling, samt en præcist udført behandling af højeste kvalitet, som vil sikre dig et æstetisk og holdbart resultat.

Hvad er permanent makeup og hvordan ser et forløb ud

Det er altid skræmmende at prøve noget nyt, eller prøve noget hos et nyt sted. Derfor har vi detaljeret beskrevet et forløb hos os, så du altid ved hvad du går ind til.

Tatovør København

vores behandlinger

Hos BettyBeauty tilbyder vi en række forskellige permanent makeup behandlinger, som tilpasses dig og hvor du er i dit forløb.

Powder Brows

Med en specialdesignet permanent makeup maskine deponeres pigment overfladisk i huden, under de naturlige brynshår, for at fremhæve og forskønne øjenbrynene.

Lip Blush

En lipblush behandling er for dig der ønsker at definere formen og farven på dine læber.

Eyeliner

En permanent makeup eyeliner er en elegant og diskret behandling der visuelt får dine øjne til at synes klarer og definerede.

Lash lift

Lash Lift er en revolutionerende skønhedsbehandling, der giver dine naturlige øjenvipper et markant løft og krøl uden behov for vippeforlængelser eller daglig brug af en vippebukker.

Brow lamination

Brow Lamination er den nyeste trend inden for øjenbrynspleje, designet til at give dine bryn en glat, voluminøs og perfekt formet finish.

Mesoestetic

Meso behandlinger, ofte kendt som mesoterapi, er en banebrydende hudforyngelsesteknik, der invigorerer og fornyer huden ved at levere næringsrige formler direkte til hudens mellemste lag.

Hvorfor Vælge Permanent Makeup?

Generelt

Permanent makeup kan forskønne dit udseende og gør det lettere at føle sig godt tilpas, selv på travle dage.

ØjenBryn

Permanente øjenbryn kan være for dig med tynde eller sparsomme øjenbryn, som ønsker mere fyldige og definerede øjenbryn uden at skulle ligge makeup.

Læber

Lipblush justerer og fremhæver læbens form og farve, giver dem et friskt, voluminøst look, og kan skræddersys for et naturligt eller mere makeuppet udtryk baseret på dine præferencer.

Eyeliner

En permanent eyeliner fremhæver øjnene, giver dem et klart og defineret udseende, og kan skræddersys fra diskret vippefortætning til en bred eyeliner med vinge.

Et design til baggrunden på BettyZoo der forstiller BettyZoo

kend din klinik

Pigmenter

Hos BettyBeauty bruger vi pigmenter fra Swiss, iColor og Li Pigments. Disse er af højeste kvalitet og lever op til de nuværende REACH EU regler.

Forhold

Du finder BettyBeauty placeret i lokalerne over BettyZoo, med udsigt til Nikolaj Kirke. Lokalerne er lyse, indbydende og designet med fokus på velvære, så du kan nyde en skønhedsbehandling i rolige og lækre omgivelser, mens du mærker pulsen fra byens pulserende liv nedenfor.

Hygiejne

Michella fra BettyBeauty har gennemført Sikkerhedsstyrelsen lovmæssige hygiejnekursus og fagkursus. Michella er certificeret og har erhvervet den lovpligtige dispensation udstedt af Sikkerhedsstyrrelsen.