Betingelser, Cookie- og privatlivspolitik

Her kan du læse om alle vores betingelser.

Hele teamet bag BettyZoo
Et design til baggrunden på BettyZoo der forstiller BettyZoo
  • Vi tatoverer kun folk der er 18+ og ingen som er påvirket af alkohol eller andre rusmidler.
  • Da efterspørgslen hos os er meget høj, opkræver vi et depositum som udgør 25% af bookingens værdi. Det forudbetalte depositum refunderes ikke i tilfælde af afbud. Tider kan ombookes op til 24 timer før aftalen. Hvis det er mindre end 24 timer før går depositum tabt og der skal bookes en ny tid.
  • Touch-ups på tatoveringer udført af kunstnerne i shoppen er gratis indenfor det første år, hvis der er tale om en dårlig heling og vi derfor ser et behov for genoptegning. Kunden skal selv kontakte os for booking af touch-up.
  • Du er velkommen til at medbringe maksimalt 1 gæst til din aftale - dette skyldes at butikken er en arbejdsplads hvor der skal kunne arbejdes i ro og fokuseret dialog med kunden.
  • Tatovering er på EGET ANSVAR - som tatovører udfører vi vores arbejde efter bedste evne og rådgiver efterfølgende bedst muligt om efterbehandling. Det er dit eget ansvar efterfølgende at tage dig af din nye tatovering.
  • Tatovering er blæk der skubbes ind i huden og dette kan til tider være uforudsigeligt afhængig af hudtype og placering. Som tatovør kan vi ikke stilles til ansvar for helingen af tatoveringen eller eventuelle ujævnheder der måtte forekomme i streger mm.
  • Vi forbeholder os altid retten til at afvise kunder uden grund.
  • Vi tager altid imod walk-ins, men ventetid kan forekomme, og vi kan ikke altid garantere at vi har tid.
  • Det forventes at kunden oplyser os om eventuelle sygdomme eller forhold der kunne være relevante for tatoveringen. Fx. HIV, indtagelse af blodfortyndende medicin, hepatitis, tendens til at besvime m.m.
  • Det er altid kundens ansvar at se om tatoveringen er rigtig, inden vi går i gang med at tatovere. Her menes der også skrifttype, tegnsætning, stavning m.m.
Cookie- og privatlivspolitik hos Bettyzoo ApS

Bettyzoo ApS
Nikolaj Plads 26
1067 København K
Tlf.: + 45 70 60 40 54
CVR: DK42356603

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandteringHvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:CloudflareFacebookPersonoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Personlig Data
Hvilke personoplysninger indsamler vi, til hvilke FORMÅL OG retsgrundlaget for behandlingen. Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på Hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

Når du tilmelder dig til vores medlemsskab, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer. Dette samtygge kan altid trækkes tilbage, enten via os eller lettere ved at trykke på afmeld knappen i den kommunikation du har fået fra os.

Når du acceptere vores betingelser, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer. Dette skal vi opbevare i et stykke tid, men du kan bede om at få det anonymiseret.
‍‍
Du har nok også disse rettigheder: Indsigtsretten, Retten til berigtigelse, Retten til sletning, Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring, Retten til dataportabilitet, Retten til indsigelse, Retten til at tilbagekalde samtykke, Retten til at klage, Sletning af persondata

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@bettyzoo.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:Bettyzoo ApS
Nikolaj Plads 26
1067 København K
Telefon: +45 70 60 40 54
Email: info@bettyzoo.dk

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@bettyzoo.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:Bettyzoo ApS
Nikolaj Plads 26
1067 København K
Telefon: +45 70 60 40 54
Email: info@bettyzoo.dk

Du har nok også disse rettigheder: Indsigtsretten, Retten til berigtigelse, Retten til sletning, Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring, Retten til dataportabilitet, Retten til indsigelse, Retten til at tilbagekalde samtykke, Retten til at klage, Sletning af persondata

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@bettyzoo.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:Bettyzoo ApS
Nikolaj Plads 26
1067 København K
Telefon: +45 70 60 40 54
Email: info@bettyzoo.dk

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@bettyzoo.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:Bettyzoo ApS
Nikolaj Plads 26
1067 København K
Telefon: +45 70 60 40 54
Email: info@bettyzoo.dk

TEAM

Betty

Betty er ikke blot en veteran inden for tatoveringsverdenen med over et årtis erfaring, men er også den stolte medstifter af Bettyzoo. Med en dygtighed og finesse, der er opbygget gennem årene, er Betty særligt dygtig i stilarter som Fineline, blackwork, og arbejde med høj detaljegrad. Desuden er hun en mester i linjearbejde og minimalisme. Med en sådan omfattende baggrund og ekspertise er det tydeligt, at Betty bringer en unik blanding af erfaring og passion til enhver tatovering hun skaber.

find out more
Liva

Liva, en tattoo artist fra Jylland, har på kort tid gjort et stærkt indtryk i tatoveringsverdenen med kun 2 års erfaring. Hendes passion for japansk kultur skinner tydeligt igennem i hendes arbejde, og en særlig forkærlighed for anime tilføjer et unikt præg til hendes designs. Livas dygtighed strækker sig fra levende farvearbejde til dybe, nuancerede skygger, hvilket gør hendes tatoveringer både dynamiske og æstetisk tiltalende. Med en sådan kombination af interesser og evner er Liva hurtigt ved at blive en eftertragtet artist for dem, der ønsker et strejf af japansk inspireret kunst på deres hud.

find out more
Bella

Bella er trainee hos Bettyzoo. Hun har tatoveret on/off i 2 år og hendes stil er primært linework.

find out more
Caroline

Caroline er en tattoo artist med 3 års erfaring, der demonstrerer imponerende færdigheder inden for en bred vifte af stilarter. Fra det delikate line work til det kraftfulde traditionelle work og det unikke ignorant art, formår Caroline at skabe enestående kunstværker. Hendes fascination af mystik og spiritualitet tilfører en dybere dimension til hendes tatoveringer, hvilket gør dem særligt dragende. Desuden har Caroline en speciel evne til at genskabe vintage og retro design, herunder de tidløse pin-up girls, hvilket giver hendes portefølje en smuk balance mellem gammelt og nyt.

find out more
Amalie

Amalie, en tattoo artist der byder på en frisk og levende tilgang til tatoveringskunsten med 1,5 års erfaring i branchen. Selvom hun ikke binder sig til en bestemt stil, lader hun sig stærkt inspirere af anime og comic styles, hvilket skinner igennem i hendes værker. Hendes dygtighed med black work og skyggearbejde tilføjer dybde og kontrast til hendes designs. Altid åben for kundens ideer, stræber Amalie efter at skabe personlige og unikke kunstværker, der bærer både hendes signatur og kundens vision.

find out more
Anna

Anna er en talentfuld kunstner fra Nordjylland, der bruger meget af sin fritid på at tegne og male. Hendes passion for kunst skinner igennem i hendes tatoveringsdesigns, som ofte er abstrakte og præget af hendes unikke stil. Et kendetegn ved Annas arbejde er de seje ansigter, hun inkorporerer i sine designs. Desuden er hun dygtig til shading, dot work og blackwork, hvilket giver hendes tatoveringer dybde og karakter.

find out more
Tascha

Tascha, en tattoo artist der skiller sig ud med sin ekstremt minimalistiske tilgang til tatoveringskunst. På trods af kun at have 1,5 års erfaring, har hun allerede formået at mestre kunsten af minimalistisk line work og fineline, alt sammen med en imponerende høj detaljegrad. Udover hendes talent er Tascha også kendt for at være lyttende og forstående, hvilket gør hende til en eftertragtet artist for kunder, der ønsker en tatovering, der virkelig resonans med deres personlige historie og ønsker.

find out more