Et design til baggrunden på BettyZoo der forstiller BettyZoo

Find os

Nikolaj Plads 26
1067 København K

Mandag & tirsdag

0900

1600

Onsdag & torsdag

1000

2000

Fredag & lørdag

0900

1500

Søndag

Efter aftale

Et design til baggrunden på BettyZoo der forstiller BettyZoo

Skriv en besked til os

Tak for din besked, vi vender hurtigst muligt tilbage.
Der skete en fejl, prøv igen.

BETTYBEAUTY's artister

Michella Lundager

Et design til baggrunden på BettyZoo der forstiller BettyZoo

Om BettyBeauty

BettyBeautys Helt Egen Behandler Michella

Den primære behandler hos BettyBeauty er Michella. Michella er en ildsjæl som brænder for at give sine klienter følelsen af selvkærlighed og skønhed, gennem hendes behandlinger med permanent makeup. Michella er hjertevarm og har stor interesse, ikke kun for beauty delen af permanent makeup, men også i høj grad den del af behandlingerne, som kan hjælpe sygdomsramte klienter (fx. Efterfølger fra kræftbehandling o.lign.) Hun er håndværksmæssigt førende i sit fag og du kan være sikker på at din behandling er af højeste kvalitet.

Michella er uddannet i 2019 og har fire års erfaring. Hun har sidenhen efteruddannet sig, hos dygtige artister i ind- og udland og klassificeres elite artist. I sommeren 2022 var Michella i England hvor hun blev uddannet i rekonstruktion af areola hos Vicky Martin VMM Academy.

Desuden har Michella udført professionelle eyelash extensions og diverse brynbehandlinger siden 2017. Hun er derfor meget kompetent indenfor området og kan udføre alle teknikker og stilarter indenfor eyelash extensions.

Vi ved at permanent makeup er en kunstart

Permanent makeup er et håndværk og derfor er hver enkelt behandling et lille kunstværk i sig selv.

Din permanente makeup er et resultat, af det samarbejde og den tillid der opstår mellem behandler og klient. Den relation er en af kerneværdierne hos BettyBeauty.

Hensigten og visionen er, at skabe rammerne for et selvkærligt forum, hvor egenomsorg, æstetik og skønhed forenes i små kunstværker.