Små tatoveringer: Idéer, overvejelser og inspiration

Tatoveringer er en populær måde for mange mennesker at udtrykke deres personlighed og stil på. Der er mange muligheder for idéer derude fra de store og omfattende tatoveringer til de små detaljerige til de mindre og minimalistiske.

I stedet for at vælge store og omfattende designs som tager lang tid at tatovere, kan de små tatoveringer være at foretrække. De mange små tatoveringer kan have en vis ynde omkring sig og subtile små tatoveringer med et enkelt udtryk kan noget helt særligt, du ikke får med store traditionelle tatoveringer. Derudover er de små tatoveringer også blevet virkelig populære i de seneste år.

Går du og overvejer en sød lille tatovering som din første tatovering, eller skal du have en ekstra til samlingen, men mangler inspiration, kan du her finde nogle idéer og hjælp til overvejelser, samt hvad der gør små tatoveringer til noget helt særligt.

Her hos Betty Zoo Tattoo tilbyder vi en række tatovører, som er specialiseret i små tatoveringer. Det gælder både tatovering med mange detaljer eller mere simple. Hos os har du rig mulighed for at forevige den tatovering, du går og drømmer om.

Ønsker du professionel hjælp til idéer eller at designe din tattoo, er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores studie på Møntergade 4.

små-tatoveringer-arm

Placering: Små tatoveringer på armen

Armene er et af de mest populære steder at blive tatoveret og her kan særligt de små tatoveringer være ekstra fede. Hvad end du bare har en enkelt eller to eller hele armen fyldt med mange små tatoveringer, får du et fedt look, der kan sætte prikken over i'et med din personlige stil.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan udsmykke din arm med af små tatoveringer. Der er alt fra de klassiske med små symboler såsom hjerter, stjerner, fugle, blomster, eller en sød rose. Små tatoveringer behøver ikke at være simpel i designet.

Her hos Betty Zoo er vores tatovører specialiseret i små tatoveringer af stilen fine line, hvor vi med lidt plads og små tatoveringer kan skabe virkelig meget uanset placering.

små-tatoveringer-på-armen

Når det kommer til tatoveringer og særlig også små tatoveringer, så behøver de slet ikke være på armen. En lille tatovering kan være charmerende og smuk ligemeget, hvor den sidder.

Små tatoveringer kan se godt ud på fingre, håndled, overkrop eller benene. Så længe du vælger en stilart, der passer til din personlighed, stil og måske vigtigst af alt – at det er et motiv, der er designet efter din behov!

Uanset om du blot ønsker at få tatoveret en simpel lille tattoo eller et mere komplekst design med mange finesser, har vi en tatovør som kan hjælpe dig med at designe motivet og forevige den på din krop.

Book tid til din næste tatovering hos Betty Zoo

Små tatoveringer med betydning

Mulighederne er endeløse, når det kommer til små tatoveringer med betydning. Det kan være en traditionel tatovering, minimalistisk, grafisk eller abstrakt.

Der er intet, der er umuligt – selv med en lille tatovering. Så længe du vælger en erfaren tatovør, der kan sikre en høj kvalitet af tatoveringen. Og det kan vi hos Betty Zoo!

Små tatoveringer kræver en høj grad af præcision og nøjagtighed med fine nåle, og det er vi gennem vores mangeårige erfaring med fine line tatoveringer.

små-tatoverigner-inspiration

Meningen eller betydningen med de små tatoveringer, må du selv tillægge dem. Der er dog mange troper inden for tatoveringer og mange motiver har en symbolsk betydning. Og her kan man finde mange rigtig gode måder at udtrykke forskellige tanker, idéer og særligt betydning.

Der er bl.a. Den klassiske med tro, håb og kærlighed, som afbildes med et kors, et anker og et hjerte. Men der er tusinder af symboler, der har hver deres betydning. Så brug nettet!

Her kan du nemt finde et motiv med en symbolsk betydning, som vi så kan lave til en tatovering du drømmer om!

små-tatoveringer-med-tekst

Der er mange traditionelle tatoveringer, der har symbolsk betydning. Herunder har vi lavet en liste med nogle eksempler på symboler med en generel betydning:

  • Ørnekløer: mod, styrke og sejr
  • Anker: stabilitet og sikkerhed
  • Kompass: vejledning og beslutsomhed
  • Hjertet: kærlighed og passion
  • Rose: kærlighed, skønhed og død
  • Dødningehoved: liv og død, farlige eventyr
  • Dragen: magt, styrke og beskyttelse
  • Koikarpe: lykke, rigdom og velstand
  • Muslingeskaller: eventyrlyst og rejser
små-tatoveringer-inspiration-musling

Søger du steder at finde inspiration? Instagram, sociale medier og internettet

Internettet og Instagram er et godt sted at finde inspiration til tatoveringer. Du kan søge efter hashtags såsom #smalltattoos eller #minimalisttattoos for at se nogle fantastiske eksempler.

Derudover kan du også finde tattookunstnere på Instagram samt tattoo shops, hvis stil du godt kan lide. Her kan du finde meget inspiration.

Du kan bl.a. tage et kig på vores Instagram, hvis du mangler inspiration til små tatoveringer med betydning eller fine line tatoveringer.

små-tatoveringer-inspiration

Book tid til din næste tatovering hos Betty Zoo