BettyBeauty Aftercare

Pas godt på din permanente makeup

Efterbehandling, der også kaldes aftercare, er en afgørende faktor for, hvordan din nylavede permanente makeup vil hele op. Derfor er det vigtigt at du følger vores råd, og efterfølgende får dine touch-ups og eventuelle colorboosts, som er essentielle for at sikre og opretholde det gode resultat.

Et design til baggrunden på BettyZoo der forstiller BettyZoo

aftercare

Din aftercare procedure har en afgørende faktor for, hvordan din nylavede permanente makeup vil hele op. En stor del af resultatet er således afhængig af, at man som kunde følger den udleverede vejledning.

Gode Råd

Her er der et par generelle tips til din helingsproces. Husk at læse vejledningen for din specifikke behandling, som du får udleveret efter din behandling.

Hold det behandlede område rent
Undgå at pille og klø.
Undlad at udsætte det behandlede område for direkte sollys/solarie i minimum 2 uger efter behandling.
Beskyt det behandlede område med aftercare cremen for at sikre huden ikke udtørrer.
Undgå hård fysisk træning de første 4-7 dage efter behandling.
Undgå varme bade, sauna, svømmehal m.m. så længe der er sårskorpe.
Undgå at bruge makeup og andre hudpleje- produkter på det behandlede område så længe der er sårskorpe.
Husk altid at beskytte din permanente makeup med solfaktor.

touch up

Permanent makeup er et forløb hvor der over flere behandlinger forsigtigt deponeres pigment i huden. Huden vil undervejs i helingsprocesserne afstøde en del af pigmentet, hvorfor dette skal bygges op ad et par behandlinger for at sikre et ensartet og holdbart resultat.

Første Touch-Up

Første touch up er din første efterbehandling efter heling fra din nye permanente makeup (bryn, eyeliner, læber). Til første touch up optimeres farve og form efter helingsprocessen. Første touch up er obligatorisk for at sikre et færdigt og holdbart resultat af den permanente makeup.

Anden Touch-Up

Anden touch up er din anden efterbehandling efter helingen fra din første touch up af din permanente makeup (bryn, eyeliner, læber). Til anden touch up finjusteres detaljer og smårettelser efter helingsprocessen.

Anden touch up er som udgangspunkt obligatorisk (medmindre andet er aftalt med din behandler) for at sikre et perfekt ophelet resultat.
Et design til baggrunden på BettyZoo der forstiller BettyZoo

Color Boost

Grundet denne overfladiske placering af pigmentet, vil den permanente makeup over tid falme, hvorfor en årlig vedligeholdelse (colorboost) anbefales for at bibeholde det ønskede resultat. Den generelle anbefaling for colorboost er én gang årligt, dog er denne anbefaling afhængig af forskellige faktorer, som for eksempel den enkeltes hudtype, livsstil, generelle helbred o.lign.  Nogle oplever at deres permanente makeup holder i kortere/længere tid end den generelle anbefaling, hvorfor et colorboost tilpasses netop dit behov.

6-12 Måneder

Colorboost 6-12 måneder er en årlig opfriskning af din permanente makeup 6-12 måneder efter sidste behandling.

12-24 Måneder

Colorboost 12-24 måneder er en opfriskning af din permanente makeup 1-2 år efter din sidste behandling. Denne behandling er ideel for dig hvis hudtype holder godt på pigmentet, hvis du har været gravid og ammende siden sidste behandling o.lign.

24-36 Måneder

Colorboost 24-36 måneder er en opfriskning af din permanente makeup 2-3 år efter din sidste behandling. Denne behandling er ideel for dig hvis hudtype holder godt på pigmentet, hvis du har været gravid og ammende siden sidste behandling o.lign.