Mesoestetic Behandlinger

mesoéclat behandling

Et ur

60 min

Et Prisskildt

949 kr

En avanceret hudterapi, der revitaliserer og hydrerer huden, efterlader den strålende og ungdommeligt forynget

Global Eyecon

Et ur

35 min

Et Prisskildt

649 kr

Global eyecon er en specifik professionel behandling som er udviklet til at bekæmpe blandt andet ældningstegn og træthed i øjenkonturen.

Et design til baggrunden på BettyZoo der forstiller BettyZoo

Ansigtsbehandling fra Mesoestetic: Din Vej til Forfrisket og Strålende Hud

Når det kommer til at fremme din naturlige skønhed og genoplive din hud, er der få mærker, der kan sammenlignes med Mesoestetics dedikation til innovation og effektivitet. Vi præsenterer her to af deres mest populære og effektive behandlinger: Global Eyecon og Mesoéclat. Begge disse behandlinger har til formål at gendanne, genoplive og foryngre din hud, så du kan opleve den luksus og selvsikkerhed, der kommer med strålende hud.

Tattoo shop København

Global Eyecon behandling

Målrettet Eksklusivitet: Det sarte område omkring vores øjne er ofte det første sted, hvor tegn på aldring vises. Fine linjer, rynker, mørke rande og poser under øjnene kan alle tage deres vejafgift. Global Eyecon er designet specifikt til at tackle disse bekymringer og meget mere.


Behandlingsforløb:
Mesoestetics Global Eyecon behandling følger en præcist designet protokol, der består af seks sessioner. Disse sessioner kombinerer flere teknikker, der har til formål at behandle og forbedre både øvre og nedre øjenlåg, mørke cirkler og poser under øjnene.


Fordele:

  • Forbedring af mikrocirkulation: Mindsker forekomsten af mørke cirkler og træthed.
  • Opstramning: Fremmer kollagen og elastin produktion for en fastere og mere ungdommelig hud omkring øjnene.
  • Hydrering: Intensiv fugtgivende handling for at forhindre tørhed og skrøbelighed.

Med Global Eyecon vil du opleve en synligt forbedret øjenkontur, en opstramning af huden og en reduktion af poser og mørke rande. Øjenområdet vil ikke kun se friskere og mere ungdommeligt ud, men du vil også føle en fornyet selvtillid.

Mesoéclat behandling

En Forvandling af Huden: Mesoéclat er designet for at give din hud det ultimative boost. Uanset om din hud trænger til en pick-me-up efter lange perioder med stress, eller du bare vil fremme en strålende glød, er Mesoéclat svaret.

Behandlingsforløb:

Mesoéclat behandlingsmetoden indebærer en kombination af peelings og indsprøjtninger. Disse er designet til at arbejde sammen for at stimulere hudens fornyelsesprocesser, øge dens forsvar mod de skadelige effekter af frie radikaler og forbedre dens overordnede hydrering.

Fordele:

  • Cellegenerering: Fremmer hudens naturlige evne til at reparere og forny sig selv.
  • Antioxidantvirkning: Beskytter huden mod skadelige miljøfaktorer og forsinker tegn på ældning.
  • Dyb hydrering: Forlader huden fugtet, blød og strålende.

Med Mesoéclat vil din hud føles utroligt blød, se strålende ud og vise en bemærkelsesværdig reduktion i fine linjer og uregelmæssigheder. Det er den ultimative behandling for dem, der ønsker at fremhæve deres naturlige skønhed. Mesoestetic er på forkant med skønhedsinnovation, og det er klart, når man ser resultaterne fra deres Global Eyecon og Mesoéclat behandlinger. Disse behandlinger er ikke kun luksuriøse og afslappende oplevelser, men de leverer også konkrete, synlige resultater.

Vi ved, at den ultimative skønhed kommer indefra, men der er intet galt i at forkæle sig selv og give sin hud den bedste pleje muligt. Mesoestetics behandlinger gør netop det.
Hvis du er klar til at begive dig ud på en rejse mod strålende, ungdommelig hud, så vent ikke længere.

Book en konsultation med os i dag, og lad os vise dig den transformation, Mesoestetic kan tilbyde.